Η ΕΤΑΙΡΙΑ


Ειμαστε μια εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη διανομή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού φωτισμού και εργαλειων για την οικοδομή και την βιομηχανία. Από την ίδρυσή της το 1996, η εταιρεία γνωρίζει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης .
Εστιάζοντας σε μια πολυποίκιλη βάση πελατών – εργολάβους εγκαταστάτες, τεχνικές εταιρείες, εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, τουρισμο και τελικούς καταναλωτές, με ένα συνεχώς ενημερωμένο stock προιοντων,συνεχίζουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

Με όπλο την τεχνογνωσία και την εξειδικευμένη εμπειρία, με την στήριξη και συνεργασία των μεγαλύτερων εταιρειών στη βιομηχανία ηλεκτρολογικού υλικού,και οχι μονο, με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια, εξυπηρετούμε καθημερινά τους πελάτες μας άμεσα, παρέχοντας συμβουλές και πληροφορίες για λύσεις ηλεκτρολογικού εξοπλισμού ,φωτισμου κτλ Η εταιρεία μας διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που παρέχει προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και άψογο service.

Με εκτιμηση
Χατζηιακωβου Νικος
Ηλεκτρολόγος μηχανικός ΤΕ

   
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Πληροφορίες
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


   
Επικοινωνία
Shop
Δευ-Tετ-Σαβ: 8:00-14:00
Τρι-Πεμ-Παρ: 8:00-14:00 
                      & 17:30-20:30
Τηλ.: 22730-35588 και 6955553838
samoslight@gmail.com
DEWALT  |  MILWAUKEE  |  OPINEL ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ  |  ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ  |  Χριστουγενιάτικα είδη  |  Φακοί
© 2018 lowprice.gr
Πληροφορίες
© 2018 lowprice.gr
Back to top